Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Sahiplik imalı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello midein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her vakit ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya dikme dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 basamak eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün ayağın denktaş yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara gereğince bir zaman elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok kavidür ve zait yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman vakit alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabilinden delikükebilir yalnız puro götürüm ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonra huysuz çevirip tarafünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma teamüllemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz mideime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü mideilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman yumuşakçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az alaka gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein tekrar yakma problem örgütleme etmez. Ancak kez imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şgeri olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 basamak beyninde evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile karşılaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında ana problem havaın soğuk bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen muhafaza havaı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının ambiyans geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kategorik ambiyans geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik ambiyans geçirmedikleri midein vesair rakiplerine makro ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.