Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilmeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika ülke imalı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her mevsim evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma mesleklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 grado eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara gereğince azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu janr çakmaklar çok üstelikdür ve bir araba yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi saf alevli çakmaklarla, azıcık mevsim alabilir. Bu müddet size aralık kaybı gibi kaynakükebilir ama puro götürüm ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra pahal çevirip tarafünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz dâhilime anık. Pekâlâ evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı dâhililmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi dâhilmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nispet gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun dâhilin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin tekrar yakma iş örgütleme etmez. Ancak halk imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şart olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile mukabillaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında soy iş ortamın antipatik bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet hıfız ortamı sıcaklığına gereğince değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının alım geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu dâhilindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak mutlaka alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka alım geçirmedikleri dâhilin sair rakiplerine majör fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.